Beklijven

Taaie gewoonten

Zo makkelijk als Agile-Lean te begrijpen is, zo moeilijk is het vaak om het succesvol te implementeren en te laten beklijven. Je moet voortdurend de aandacht erbij houden en terugval naar het oude gedrag voorkomen—old habits die hard. Dus als jouw Agile-Lean-implementatie niet meteen de gewenste resultaten oplevert of als er problemen de kop op steken die je niet kon voorzien, dan moet je die zaken omdenken.

Tegelijkertijd baart oefening kunst. David Gilmour heeft vast meer dan 10.000 uur geoefend en oefent nog steeds, leert nog steeds. Ondanks het feit dat hij meer dan 102 van zijn eigen gitaren in 2019 veilt bij Christie’s.

De Zaak gelooft dat onderhouden en doorontwikkelen van de Agile-Lean-mentaliteit en manier van werken op alle lagen plaats moet vinden en gestimuleerd moet worden. Van onderaf en met assistentie en toewijding van bovenaf. Ons uitgebreide opleidingsportfolio schoolt je organisatie op al die niveaus en in alle relevante gebieden.

Vervolgens assisteren onze ervaren adviseurs en coaches de Agile-Lean-ontwikkeling in de juiste richting. Met onze Omdenker slechten we zelfs hardnekkige weerstand, wrijving en vertragingen. De Omdenker brengt de pijnpunten helder in beeld en genereert een helder plan van aanpak om het probleem voor eens en voor altijd kwijt te raken. Nota bene: zonder wrijving geen glans.

Natuurlijk leren we je jouw Agile-Lean transformatie blijvend te ontwikkelen zodat je een rijke omgeving in jouw organisatie creëert waar alle teams kunnen experimenteren en floreren.